Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@23:29:20 GMT

چگونه وام خود اشتغالی با مدرک فنی حرفه ای بگیریم؟

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۴۴۳۶۶

چگونه وام خود اشتغالی با مدرک فنی حرفه ای بگیریم؟

وام خود اشتغالی وامی است که است که توسط صندوق کارآفرینی امید به فارغ التحصیلان دانشگاهی، دیپلمه های کاردانش و فنی، دارندگان مدرک فنی حرفه ای، دارندگان ایده های کارآفرینی و برگزیدگان مسابقات ملی پرداخت می شود.

اما چگونه می توان با مدرک فنی حرفه ای این وام را دریافت کرد. دریافت این وام با مدرک فنی حرفه ای مستلزم رعایت شرایطی است که در ادامه این مطلب به طور کامل به بررسی شرایط و مراحل دریافت این وام می پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط دریافت وام خود اشتغالی با مدرک فنی حرفه ای

داشتن کارت پایان خدمت متقاضی وام باید بیکار باشد. از هیچ نهادی تسهیلات خود اشتغالی دریافت نکرده باشد کارت پایان خدمت یا معافیت داشته باشد. (الزام برای آقایان) تابعیت ایرانی داشته باشد. حداقل سن 18 و حداکثر سن 50 داشته باشد. در یکی از رشته های فنی مدرک رسمی فنی حرفه ای داشته باشد.

چگونه مدرک رسمی فنی حرفه ای دریافت کنیم؟

دریافت مدرک رسمی فنی حرفه ای مستلزم طی کردن مراحلی است.

1.یادگیری مهارت های فنی با شرکت در دوره های آموزشی

برای دریافت این مدرک شما می بایست ابتدا با شرکت در دوره های های فنی حرفه ای، مهارت های لازم را در یکی از رشته های فنی به دست آورید.

رشته های فنی حرفه ای تنوع بسیاری داشته و در گروه های متفاوتی دسته بندی شده اند. رشته های جوشکاری، برق و الکترونیک، مکانیکی، تعمیرات و تاسیسات از پرطرفدارترین گروه ها در میان این رشته ها هستند.

برای انتخاب بهترین رشته فنی توصیه می کنیم ابتدا علایق خود را شناسایی کنید. دقت داشته باشید که اگر رشته ای که انتخاب کرده اید با علایق شما یکسو باشد احتمال موفقیت شما در آن رشته چندین برابر خواهد شد.

برخی از بهترین رشته های فنی که از بازار کار بسیار عالی برخوردار هستند عبارتند از:

رشته تعمیرات موبایل

بدون شک با افزایش روز افزون تعداد کاربران موبایل مشکلات این دستگاه هوشمند افزایش یافته و این موضوع باعث افزایش تقاضا و نیاز برای مراکز خدمات رسانی و تعمیرات موبایل می شود.

نتایج بررسی ها نشان می دهد که شغل تعمیرات موبایل یکی از بهترین مشاغل فنی در سال های اخیر بوده که انتظار می رود بازار کار آن در سال های آینده باتوجه به رشد و توسعه گوشی های هوشمند بیشتر شود.

با شرکت در یک دوره آموزش تعمیر موبایل فنی حرفه ای می توانید با صفر تا صد مباحث تعمیرات نرم افزاری و سخت افزاری در انواع موبایل های اندروید و آیفون آشنا شوید و پس از کسب مدرک فنی حرفه ای و دریافت این وام کسب و کار خود را راه اندازی کنید.

رشته برق ساختمان

برق ساختمان از جمله رشته هایی است که همواره از بازار کار خوبی برخوردار است و در سالهای اخیر با توجه به افزایش ساخت و ساز ها و رشد و توسعه سیستم ها و دستگاه های امنیتی و رفاهی بازار کار این رشته نیز داغ تر شده است.

در دوره آموزش برق ساختمان فنی حرفه ای شما می توانید در مدت زمانی کوتاه با کلیه مباحث برق کشی ساختمان و نصب این سیستم ها آماده شوید و برای اخذ مدرک فنی حرفه ای برق و دریافت وام خود اشتغالی اقدام کنید.

علاوه بر این دوره ها، دوره هایی مانند دوره آموزش plc، دوره های آرایشگری، دوره های مکانیکی خودرو، دوره تاسیساتی مانند نصب و تعمیرات پکیج و کولر گازی، جوشکاری و لوله کشی نیز از بازار کار و درآمد خوبی برخوردار می باشند.

2.ثبت نام و شرکت در آزمون های فنی حرفه ای

پس از آن که با مهارتهای رشته های فنی آشنا شدید نوبت آن است که در آزمون های فنی ثبت نام کنید. این آزمون ها به دو صورت کتبی و عملی برگزار می شوند و شما بایستی در این آزمونها حداقل نمره قبولی را کسب نمایید.

پس از کسب نمره قبولی در این آزمون ها ، مدرک به صورت اینترنتی 3 تا 6 ماه پس از آزمون صادر می گردد.

حالا با در اختیار داشتن این مدرک می توانید برای دریافت وام خود اشتغالی و ورود به بازار کار اقدام کنید.

معرفی آموزشگاه برق گستران

بدون شک یکی از مهم ترین موضوعاتی که برای یادگیری مهارتهای فنی بایستی به آن توجه داشته باشید آموزشگاه است. چرا که اگر انتخاب آموزشگاه به درستی صورت نگیرد آموزش ها به درستی صورت نگرفته و نه تنها موفق به دریافت مدرک فنی حرفه ای نمی شوید بلکه به خوبی با مهارت های رشته های فنی آشنا نشده و نمی توانید به موفقیت دست یابید.

آموزشگاه برق گستران یکی از بهترین آموزشگاه های فنی در کشور است که به صورت تخصصی و کاملا عملی دوره های فنی حرفه ای را برگزار می نماید. از جمله مزیت‌های این آموزشگاه می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

ارائه مدارک معتبر فنی و حرفه‌ای پس از پایان هر دوره آموزشی

همکاری با اساتید حرفه‌ای و مجرب

آموزش تمام سرفصل‌های لازم و تعیین شده از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای

برگزاری دوره‌های آموزشی در کارگاه های مجهز

امکان گرفتن راهنمایی و مشاوره و رفع اشکال، پس از پایان دوره آموزشی

امکان تمرین و رفع اشکال طی دوره

بازآموزیی رایگان پس از پایان دور

برگزاری دوره در ساعات منعطف

تدارک خوابگاه برای کارآموزان

علاقمندان و متقاضیان حضور در دوره‌های این مجتمع آموزشی می‌توانند به سایت baghgostaran.com مراجعه نمایند. همچنین، شماره تلفن ۰۲۱۶۶۵۹۷۳۰۵ پاسخگویی سوالات متقاضیان می‌باشد.

 این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: رپور مدرک فنی حرفه ای وام خود اشتغالی فنی حرفه ای رشته های فنی دوره آموزش بازار کار آزمون ها رشته ها دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ادعاهای بی‌اساس علیه دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی

به گزارش همشهری آنلاین، "آیت الله سید ابراهیم رئیسی" در پایان سفر دو روزه به پاکستان که روز دوم آن به شهرهای لاهور و کراچی قلب فرهنگی و اقتصادی این کشور اختصاص داشت، دکترای افتخاری از ریاست دانشگاه کراچی دریافت کرد. اقدامی که در دنیا رایج است و بسیاری مقامات ارشد دولت ها در سفر به دیگر کشورها در دانشگاه های مطرح این کشورها حاضر می‌شوند و مدرک دکترای افتخاری دریافت می کنند.

در ایران نیز به مقامات ارشد دولت هایی که به کشورمان سفر کرده اند و با کشورمان روابط عمیق و استراتژیک دارند، برخی دانشگاه های مطرح کشور خصوصا دانشگاه تهران که رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان دانشگاه مادر دانشگاه های ایران یاد کرده اند، به این مقامات دکترای افتخاری داده اند.

پاکستان به عنوان یکی از کشورهایی که در جنوب آسیا توانسته رتبه خوبی در دانشگاه‌های منطقه و حتی دنیا خصوصا در حوزه‌های «های تِک» و فناوری‌های نوین کسب کند، شناخته می‌شود و فارغ‌التحصیلان رشته‌های تکنولوژی ارتباطات این کشور دوشادوش هندی‌ها در شرکت‌های بزرگ تکنولوژیکی دنیا از جمله شرکت های مستقر در «سیلیکون‌ولی» آمریکا که محل استقرار آمازون و دیگر برندهای حوزه آی‌تی مطرح دنیا مشغول به کار شده اند.

بی‌دلیل نیست که ایرانیان علاقه‌مند به تحصیل در دانشگاه‌های دیگر کشورها، برخی دانشگاه‌های شبه جزیره هند از جمله دانشگاه کراچی پاکستان را به خاطر داشتن مزایایی چون سطح علمی متناسب و نیز مدارج علمی مورد تأیید وزارتین علوم و بهداشت کشورمان، در مقایسه با برخی دانشگاه هایِ با درجه اعتبار نازل تر در کشورهای اروپای شرقی یا جنوب شرق آسیا برمی گزینند.

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به اعطای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی پاکستان به رئیس جمهوری اسلامی ایران انتقاد داشته و گفته این دانشگاه، فرعی است و ثانیا از دست معاون دانشگاه به رییس‌جمهور اعطا شده است. این در حالی است که دانشگاه کراچی بزرگ ترین دانشگاه دولتی ایالت سند و کل پاکستان محسوب می‌شود؛ در سایت دانشگاه هم به این موضوع اشاره شده است. ۷۳ سال قدمت و ۴۱ هزار دانشجو دارد.

همچنین اینکه گفته شده دانشگاه اعطاکننده مدرک دکترای افتخاری به رییس‌جمهوری اسلامی ایران، غیرانتفاعی است، کاملا بی اساس است و این دانشگاه دولتی و در وزارت علوم ایران مورد تایید است؛ وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم رشته داروسازی این دانشگاه را تایید کرده است.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی نیز اعلام کرد: در مراسم اعطای این مدرک دکترای افتخاری به آیت الله رئیسی، «حکمران» یا استاندار ایالت سند پاکستان که همزمان ریاست هیأت امنای دانشگاه های کراچی را هم در اختیار دارد، حضور داشت؛ دکتر خالد عراقی که رئیس دانشگاه کراچی است، طبق قوانین پاکستان، همزمان معاون رئیس هیات امنای دانشگاه هم محسوب می‌شود و شخصِ دکتر عراقی مدرک دکترای افتخاری را به رئیس جمهوری اسلامی ایران اعطا کرد در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود. بنابراین اینکه گفته شده معاون دانشگاه کراچی مدرک دکترا را به آیت الله رئیسی اعطا کرد، صحت ندارد و از روی ناآگاهی است.

به عبارت دیگر، در سیستم حکومتی پاکستان، حکمران یا استاندار ایالت به تعبیر ایرانی آن، رئیس هیأت امنای دانشگاه های آن ایالت است و رئیس دانشگاه ها را تعیین می کند؛ فرد تعیین شده به عنوان رئیس دانشگاه از سوی استاندار هر ایالت، همزمان معاون رئیس هیات امنا هم هست.

دانشگاه کراچی به عنوان یک دانشگاه دولتی در سال ۱۹۵۱ تاسیس شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۸ دانشکده هنر، علوم فنی، مطالعات اسلامی، داروسازی، مدیریت، حقوق، داروسازی و علوم آموزشی و همچنین ۲۰ مرکز تحقیقاتی معتبر دارد.

این دانشگاه با داشتن ۴۱ هزار دانشجو و ۷۰۰ استاد در همه مقاطع تحصیلی، ۱۴۵ دانشکده و مرکز آموزش مستقل با ۱۵۰ هزار دانشجو زیرمجموعه خود دارد.

دانشکده علوم فنی و مهندسی دانشگاه کراچی به عنوان مهم ترین قطب آموزش علوم و فناوری در پاکستان شناخته می شود و تعداد فارغ التحصیلان آن از کل فارغ التحصیلان رشته‌های فنی از سایر دانشگاه‌های این کشور بیشتر است.

آیت‌الله رییسی در سفری هم که شهریور ۱۴۰۰ به دوشنبه پایتخت تاجیکستان داشت، در مراسم اعطای دکترای افتخاری به وی از سوی دانشگاه ملی تاجیکستان حاضر شد و نه تنها این مدرک را دریافت کرد، بلکه عضویت هیأت علمی دانشگاه تاجیکستان هم به رییس‌جمهوری اسلامی ایران و بدون حضور مقامات سیاسی دوشنبه و صرفا از طرف رییس دانشگاه اعطا شد.روندی که در عرف دیپلماتیک دنیا رایج است.

این در حالی است که حسن روحانی رییس پیشین جمهوری اسلامی ایران در سفری که فروردین ۱۳۹۶ به مسکو داشت، از دست ریاست یک دانشگاه دولتی این شهر با نام «ام گ او» مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد؛ مراسمی که بدون حضور مقامات ارشد دولتی روسیه برگزارشد.

اتفاقی که در این مراسم مورد انتقاد قرار گرفت این بود که رییس این دانشگاه هنگام اعطای مدرک دکترای افتخاری به حسن روحانی اعلام کرد: اینکه مدرکی که به روحانی داده شد، مورد تأیید شورای علمی دانشگاه قرار گرفته است؛ به عبارت دیگر یک دانشگاه نه چندان مطرح روسی که قصد داشته تا به رییس‌جمهور یک کشور دیگر دکترای افتخاری بدهد، نیاز به بررسی سوابق علمی روحانی داشته است!

مرحوم هاشمی رفسنجانی در طول ریاست جمهوری خود از هیچ یک از دانشگاه های غیر ایرانی مدرک دکترای افتخاری دریافت نکرد و صرفا به دریافت دکترای افتخاری دانشگاه تهران اکتفا کرد. در کتاب خاطرات وی، آمده که مدرک دکترای افتخاری‌اش را در حضور مقامات سیاسی و لشکری و بعضا علمی و دانشگاهی آن زمان کشورمان دریافت کرده است.

یک فرد نزدیک به رییس دولت‌های نهم و دهم نیز در توییت دیگری، دریافت مدرک دکترای افتخاری از سوی رییس‌جمهور در دانشگاه کراچی را یک دانشگاه بدنام و بی‌اعتبار و محصول لابی سیاستمداران دریافت‌کننده این مدرک با مقامات این دانشگاه عنوان کرد.

این در حالی است که رییس دولت های نهم و دهم در زمان ریاست‌جمهوری خود یک مدرک دکترای افتخاری «مدیریت تحول (!)» از دانشگاه دارالحکمه که گفته می شد رییسی شعبه ایران این دانشگاه تحت زعامت آیت الله سیستانی است دریافت کرد؛ موضوعی که بعدها از سوی این مرجع تقلید رد و اعلام شد این دانشگاه ارتباطی با ایشان ندارد. اما هیچگاه اعلام نشد این مدرک واقعا از کجا آمده و چرا در حاشیه جلسه هیات دولت و نه در دانشگاه مورد ادعا اعطا شده است.

کد خبر 847234 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه پاکستان سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • طرح ادعاهای بی‌اساس علیه دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی
  • ماجرای دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی پاکستان + عکس
  • بررسی ادعاها درباره مدرک دکترای افتخاری رئیسی