Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام رئیس صندوق رفاه دانشجویان از اختصاص ۱۰۰ میلیون وام این صندوق برای تقویت کارگاه‌های دانشگاه فنی‌حرفه‌ای خبر داد و گفت: این اقدامات در راستای تقویت مهارت آموزی و کمک به رفع مشکل اشتغال دانش‌آموختگان صورت گرفته است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قنبری امروز در اجلاس روسای مراکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای، موضوع اشتغال جوانان و ارتباط صنعت با دانشگاه را امری مهم و جدی دانست و اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای با رویکرد و اهدافی که دارد، می‌تواند این خلأ را پر کند و ما نیز در این راستا برای ایجاد کارگاه‌های مهارت آفرینی برای هر گروه ۱۰ نفره که ۵ نفر آنان از دانشجویان باشد، وام تسهیلات دانشجویی تا ۱۰۰ میلیون با کارمزد ۴ درصد اختصاص دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بحث دیگر از نیاز‌های دانشجویان دانشگاه‌ها را در کل کشور، فرسودگی سرا‌های دانشجویی (خوابگاه‌ها) دانست و افزود: ما برای حل اسکان دانشجویان طی قراردادی با بانک عامل، ۴ تا ۶ میلیارد وام به دانشگاه‌ها اختصاص می‌دهیم که پرداخت سود این وام را خود ما برعهده گرفتیم و دانشگاه نیز از محل درآمد‌هایی که دارد، ما بقی هزینه‌های خود را متقبل می‌شود و با این اقدام ارتباط و تعاملی بین صندوق رفاه و دانشگاه برقرار کردیم.

قائم مقام رئیس صندوق رفاه دانشجویان همچنین در خصوص رتبه‌بندی سرا‌های دانشجویی افزود: با یک اقدام اساسی، ۵۰ درصد هزینه‌ها را برای تبدیل سرا‌ها از رتبه ۵ به ۴ و ۴ به ۳ تقبل می‌کنیم و برای تبدیل رتبه ۳ به ۲ و ۱، ۳۰ درصد هزینه‌ها را پذیرفتیم.

به گفته وی، ما در صندوق رفاه دانشجویان برای رفاه حال دانشجویان با یک کار گروهی و کارشناسی در سطح دانشگاه‌های کشور، غذاخوری‌های مکمل را در کنار سالن‌های غذاخوری دانشجویان در نظر گرفتیم تا دانشجویان در صورت تمایل بتوانند با استفاده از یارانه‌های دانشجویی از این غذا‌ها بهره‌مند شوند.

دکتر قنبری همچنین خاطر نشان کرد: هفته سرا‌های دانشجویی را، با برنامه‌ریزی به عنوان یک فعالیت آموزشی، فرهنگی و تربیتی در کار‌های خود قرار دهید و با شعار "حمایت از کالای ایرانی" اقداماتی برای اصلاح الگوی مصرف انجام دهید و این را بدانید که دانشجو محور اصلی کار دانشگاه است. امیدوارم در این راستا برای بهبود نسل‌های آینده و تربیت شهروندانی قانون گرا، اخلاق مدار و مهارت محور تلاش کرده تا بتوانیم آینده خوبی را برای این کشور ترسیم کنیم.

در ادامه این اجلاس دکتر حیدری، مشاور ارشد سازمان برنامه و بودجه کشور تاثیرات افراد متخصص را در بهبود روند وضعیت اشتغال کشور مهم ارزیابی و خاطر نشان کرد: ما برای بهبود این شرایط، دانشگاه فنی و حرفه‌ای را بازویی توانمند می‌دانیم که می‌تواند با پتانسیل‌های قوی موجود در مجموعه خود، تاثیرات خوبی در نظام آموزش عالی توامان با کسب مهارت، بگذارد. این همان وجه تمایز منحصر به فرد دانشگاه فنی و حرفه‌ای با سایر دانشگاه‌هاست.

وی در ادامه با اشاره به آمادگی همه جانبه سازمان برنامه و بودجه کشور در دریافت پیشنهاد‌ها و راهکار‌های افراد متخصص و مدیران دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای، فعالان این دانشگاه را به یاری کشور در رفع موانع اشتغال طلبید

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۵۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز

انجمن‌های علمی دانشجویی مدیریت، روانشناسی و استارتاپ دانشگاه شهید چمران اهواز در نظر دارد هر هفته در دانشکده اقتصاد این دانشگاه سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار را برگزار کند.

به گزارش ایسنا، اولین جلسه از سلسله برگزاری این کارگاه ها فردا یکشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ با تدریس میلاد الاسوند، مخترع چندین اختراع ملی و بین‌المللی، مشاور ثبت اختراع و مالکیت فکری ایده های تجاری و کارشناس ارشد مدیریت کسب و کار برگزار می شود.

روش های طراحی خدمات و محصولات جدید، تکنیک‌های ایده پردازی روز دیاگرام دانکر، اسکمپر، تریز و ایده پردازی برای ثبت اختراع از جمله سرفصل های این کارگاه است.

همچنین دومین جلسه از سلسله برگزاری این کارگاه‌ ها با تدریس عبدالهادی درزیان عزیزی؛ عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه شهید چمران اهواز و مشاور کسب و کار دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ در دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود.

 راه اندازی کسب و کار از ایده تا پدیده، ارزیابی ایده کسب و کار، مدل های کسب و کار و انواع آن، بوم کسب و کار و تمرین و جمع بندی از جمله سرفصل های این دوره است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • تجمع دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای سبزوار در حمایت از اقدام جنبش دانشجویی در دانشگاه‌های امریکا
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان