Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۶ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه سهم بهزیستی استان است و برنامه داریم از این مبلغ به صاحبان صنایع که از معتادان بهبودیافته در مشاغل خود استفاده کنند بیش از ۱۵ میلیون تومان وام با کارمزد اندک اختصاص دهیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، نشست هم‌اندیشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان با روسای دستگاه‌های اجرایی و صاحبان اصناف و صنایع استان در مورد وضعیت معتادان بهبود یافته صبح امروز در اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا سراوانی مدیرکل بهزیستی استان سیستان و بلوچستان در این نشست اظهار داشت: امسال 26میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه کم‌بهره سهم بهزیستی استان است و برنامه داریم از این مبلغ به هر یک از صاحبان صنایع که به مسئولیت اجتماعی خود عمل کند و از معتادان بهبود یافته در مشاغل خود استفاده کند بیش از 15 میلیون تومان وام با کارمزد اندک اختصاص دهیم.

محمد جهانتیغی در این نشستضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن روز آزادگاناظهار داشت: بررسی واقع‌بینانه وضعیت معتادان بهبود یافته منجر به کمک به آنها می‌شود و تعامل مراکز کاروزی و مهارت‌آموزی با صاحبان اصناف و اتحادیه‌ها مسیر بازگشت این افراد را به جامعه تسهیل می‌کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در حال حاضر دولت با قرار دادن مشوق‌های مالی از جمله پرداخت درصدی از حق بیمه و اعطای وام با بهره اندک از اصناف و صاحبان مشاغل بابت به‌کارگیری این افراد حمایت می‌کند و در همین راستا در این نشست گردهم آمدیم تا با رایزنی و مشورت صاحبان مشاغل زمینه را برای به‌کارگیری این افراد فراهم کنیم.

وی بر آمادگی بیش از پیش اداره متبوع خود در ارائه آموزش مهارت‌ها در رشته‌های گوناگون فنی و غیرفنی و تربیت کارگر ماهر و نیمه ماهر مورد نیاز صنایع و اصناف استان در راستای حمایت از بهبود یافتگان و خانواده‌های آنها تاکید کرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان در این نشست بیان کرد: موضوع مبارزه با مواد مخدر موضوع تازه‌ای نیست و بر همین اساس مراکز درمانی ما نسبت به گذشته 3 برابر شده و دایره افراد مراجعه کننده به این مراکز از 17 هزار نفر به 73 هزار نفر افزایش یافته اما نکته اساسی حمایت از بهبودیافتگان برای روزهای پس از ترک است این است که هر چه سریع‌تر به جامعه بازگردد چرا که در غیر این صورت به وضع قبل از ترک خود بر خواهد گشت.

مرعشی خاطرنشان کرد: استان ما به دلیل همجواری با مرز و افزایش 80 درصدی آمار قاچاق مواد مخدر بسیار آسیب‌پذیر است بر همین اساس در حال حاضر اقدامات پیشگرانه را از جمله ارائه آموزش به نوجوانان در مدارس آغاز کرده‌ایم چرا که کمک به فرد معتاد کمک به جامعه است.

معاون اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز در این نشست اظهار داشت: برای فروش و عرضه محصولات خانگی دست ساخته مهارت آموختگان و بهبودیافتگان با شهرداری و کمیته امداد در حال رایزنی برای راه‌اندازی بازارچه یا نمایشگاه هستیم.

سرابندی افزود: سهم مشاغل خانگی ما امسال 24 میلیارد تومان است که تا این لحظه 10 میلیارد تومان آن واریز شده و عمده مشوق‌های ما برای افراد فارغ‌التحصیل دانشگاه‌هاست اما از معتادین بهبود یافته نیز با اعطای وام‌های کم بهره حمایت می‌کنیم.

رئیس اتحادیه گازکشی و ابزار و لوازم ساختمان استان نیز با گلایه از واگذاری پروژه گازرسانی استان به جهاد دانشگاهی، اظهار داشت: اداره فنی و حرفه‌ای با بومی‌گرایی و تربیت نیروی ماهر مورد نیاز این پروژه کار بزرگی انجام داد اما متاسفانه این پروژه به یغما رفت و در حال حاضر با هجوم شرکت‌های گازرسانی از سایر استان‌ها روبه‌رو هستیم.

کریمیان ادامه داد: این پروژه فرصت مناسبی برای به‌کارگیری نیروهای بومی استان، معتادان بهبود یافته و کارگران ماهر و نیمه ماهر بومی که بیکار هستند بود اما استان نتوانست به نحو درست از آن بهره ببرد.

در پایان این نشست صاحبان اصناف و اتحادیه‌های استان برای به‌کارگیری معتادان بهبود یافته و خانواده‌های آنها قول مساعد دادند.

انتهای پیام/

R7843/P1357/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۱۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند

امیر سیاح رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت صمت گفت: به طور کلی خدمات دولت به صورت غیر مستقیم در حال انجام است، ولی امروزه از طریق شناسه یکتا این خدمات صورت می گیرد. 

به گفته رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت صمت، افرادی که مجوزهای شناسه یکتا را نداشته باشند نمی توانند خدمات دریافت کنند.  اگر تولید کننده و یا فعال اقتصادی باشند شامل این گروه خواهد شد. 

 سیاح تصریح کرد: با شناسه یکتا تمامی افراد می توانند نوع فعالیت عرضه کننده خدمت را تشخیص دهند و از نوع فعالیت عرضه کننده خدمت فعالان اقتصادی اطمینان حاصل کنند.

 او تصریح کرد: درگاه ملی مجوزها باعث شده جلوی تخلفات ،کالاهای فیک و  دیگر موارد گرفته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
  • جذب دانشجویان توسط صاحبان صنایع از طریق سامانه سیب
  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین