Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش از اعطای وام ۱۰ میلیون تومانی به دانش‌آموزان کارآفرین با بازپرداخت ۳۶ ماهه و به صورت قرض‌الحسنه خبر دادسید مصطفی آذرکیش با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته‌شده برای دانش‌آموزان کارآفرین، اظهار داشت: وام ۱۰ میلیونی به دانش‌آموزان کارآفرین اعطا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص «نحوه شناسایی دانش‌آموزان کارآفرین» با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌های علمی هنرستان‌ها از جمله راه‌های شناسانی دانش‌آموزان کارآفرین است، یادآور شد: از سال تحصیلی ۷۲-۷۱ درس کارآفرینی در شاخه کاردانش ایجاد شد که در هفته به صورت ۳ ساعت آموزشی تدریس می‌شود و در این درس، خلاقیت و ریسک‌پذیری هنرجویان موردتوجه قرار می‌گیرد؛ ضمن اینکه مسابقات علمی در شاخه کاردانش نیز هر ساله برگزار می‌شود.

مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در حال حاضر به وسیله آموزشی که به هنرجویان می‌دهیم، قصد تقویت کارآفرینی را داریم؛ در نتیجه تسهیلاتی از سوی دولت و بخش خصوصی به هنرجویان کارآفرین اعطا می‌شود.

آذرکیش در خصوص «میزان رغبت دانش‌آموزان برای گرایش به شاخه کاردانش»، خاطرنشان کرد: در این شاخه ۱۵۳ رشته در ۴ زمینه خدمات، صنعت، هنر وکشاورزی وجود دارد و در همه مناطق آموزشی حداقل یک هنرستان کاردانش فعال است؛ ضمن اینکه در شاخه فنی و حرفه‌ای نیز ۴۱ رشته فعال است.

وی با بیان اینکه رشته‌ای به‌عنوان رشته‌ای خاص و گرایش بیشتر هنرجویان به آن در شاخه کاردانش وجود ندارد، گفت: متناسب با نیازهای بومی هر منطقه، رشته‌های کاردانش ایجاد می‌شود.

مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به همکاری‌های دستگاه‌های مختلف با آموزش و پرورش متذکر شد: نیروی دریایی همکاری خوبی با آموزش و پرورش در ساخت هنرستان‌ها و جذب فارغ‌التحصیلان آن دارد.

آذرکیش با اشاره به میزان جذب دانش‌آموزان به شاخه کاردانش، عنوان کرد: در سال تحصیلی گذشته ۳۴ درصد دانش‌آموزان جذب شاخه‌های کاردانش و فنی و حرفه‌ای شدند که۳۵۰ هزار دانش‌آموز متوسطه درکاردانش و در مجموع پایه دهم و سوم متوسطه، ۶۵۰ هزار هنرجو در شاخه‌های کاردانش و فنی و حرفه‌ای وجود دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که «چند درصد هنرجویان جذب بازارکار می‌شوند»، افزود: در برخی از رشته‌ها ۹۵ درصد هنرجویان جذب بازار کار می‌شوند و این جذب، متناسب با نیاز بازار و تعداد افراد، متغیر است.

مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به رشته‌هایی که بیشتر هنرجویان جذب بازار کار می‌شوند، گفت: عمده هنرجویان رشته تعمیر و نصب آسانسور جذب بازار کار می‌شوند.

آذرکیش در خصوص «ارائه تسهیلات به هنرجویان»، بیان کرد: یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب، توسعه هنرستان‌ها و تقویت تولید داخلی است؛ در نتیجه با ارائه تسهیلات به هنرجویان کمک می‌کنیم تا در تولید داخلی نقش مؤثری داشته باشند.

وی در خصوص «چگونگی دریافت وام ۱۰ میلیون تومانی توسط دانش‌آموزان کارآفرین»، یادآور شد: این دانش‌آموزان و برگزیدگان جشنواره‌های فنی و حرفه‌ای برای دریافت وام ۱۰ میلیون تومانی، می‌توانند به صندوق‌های کارآفرینی استان‌ها و ادارات کل آموزش و پرورش مراجعه کنند؛ ضمن اینکه این وام به صورت قرض‌الحسنه بوده و بازپرداخت آن ۳۶ ماهه است.

مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ملاک‌های استعدادهای برتر خاطرنشان کرد: ملاک استعداد برتر هوش چندگانه است و اگر صرفاً عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان را ملاک قرار دهیم، کار درستی نیست؛ بلکه آنچه درست است اطلاع ‌رسانی مطلوب به خانواده است؛ ضمن اینکه باید گفت عمده دانش‌آموزانی که جذب هنرستان‌ها می‌شوند از این کار راضی هستند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۶۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ میر حافظ حسینی که از سال ۱۳۹۲ تا کنون به دانش آموزان نابینا آموزش می‌دهد با برجسته سازی وسایل آموزشی ازجمله وسایل ریاضی و جغرافیا و علوم زمینه آموزش ساده را برای دانش آموزان نابینا فراهم کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


این معلم پرتلاش در جشنواره جایزه معلم بهمن سال ۱۴۰۲ در تهران برگزیده شد.

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص